Content not showing up in v.0.8.1

identicon
Content not showing up in v.0.8.1
74be3 Tuesday 27th December 2016, 14:57:37

I've install beta v0.8.1 with all the plugins. Everything works except content is not showing on posted topics. I'm running PHP v7.1.0.

Last modified: Tuesday 12th March 2019, 08:58:20
Administrator locked the discussion.

Replies 6
identicon
489b4  Monday 6th February 2017, 22:26:00

The Dev for this project died. Please see his website and send his family a card.

anonymous
27525  Tuesday 7th February 2017, 18:43:24

  Ho? 😫

identicon
(◉◡◉)  Friday 24th February 2017, 09:14:45

  Where you take the fingers of your ass and you advance this project!

identicon
Edi  Saturday 25th February 2017, 00:50:00

Where can I find his website? :-(

Fred_4346f29d
Fred  Sunday 5th March 2017, 20:08:13

I'm not dead 😡!
I'm just no longer time for the development of the project right now.
If there are errors and someone can correct them, I will make the archive up-to-date 👌🏻.

Before ask a question, read the documentation.
Please like in alternativeto.net 👍🏻
╰☆╮Flatboard╰☆╮ is a open source and community contributions are essential to project success!

Prétendre que votre droit à une sphère privée n'est pas important parce que vous n'avez rien à cacher n'est rien d'autre que dire que la liberté d'expression n'est pas essentielle car vous n'avez rien à dire.
-- E. Snowden

Fred_4346f29d
Fred  Friday 24th March 2017, 19:26:32

Flatboard now work perfectly with PHP 7.1.
For all other bugs/problems, open a new thread Thank.

Before ask a question, read the documentation.
Please like in alternativeto.net 👍🏻
╰☆╮Flatboard╰☆╮ is a open source and community contributions are essential to project success!

Prétendre que votre droit à une sphère privée n'est pas important parce que vous n'avez rien à cacher n'est rien d'autre que dire que la liberté d'expression n'est pas essentielle car vous n'avez rien à dire.
-- E. Snowden